Jenis Tiket
Tarikh Lawatan
Pengumuman

Pengumuman: Berkuat kuasa 01.11.2022, akan terdapat perbezaan dari segi harga tiket untuk pembelian secara dalam talian vs di kaunter untuk tiket Genting SkyWorlds. 

Harga tiket dalam talian kekal sama daripada RM128.

Semua pembelian tiket secara dalam talian perlu ditempah sekurang-kurangnya satu hari lebih awal. Pengunjung digalakkan untuk membeli tiket secara dalam talian untuk menikmati lebih penjimatan dan tawaran eksklusif daripada kami. Terima kasih.

MAKLUMAT PENTING

Maklumat tentang langkah kesihatan dan keselamatan kami yang dipertingkatkan serta kemas kini operasi.

  • Untuk menjamin kemasukan, sila beli tiket dalam talian sebelum lawatan anda. Jika anda telah membeli tiket bertarikh, dan rancangan perjalanan anda telah berubah disebabkan oleh situasi COVID-19 terkini, sila hubungi saluran pembelian tiket asal anda untuk pertukaran tiket atau hantar pertanyaan melalui e-mel ke tpguestservices@genting.com.
  • Permainan tertentu, tarikan, hiburan, restoran atau perkhidmatan lain mungkin tidak tersedia, diubah suai atau beroperasi pada kapasiti yang dikurangkan semasa tempoh prapembukaan kami yang telah dilanjutkan. Ini termasuk tarikan-tarikan berikut: Ice Age: Expedition Thin Ice, Invasion of the Planet of the Apes dan Mad Ramp Peak: Full Throttle Racing (akan dibuka akhir tahun ini).
  • Semasa tempoh cuaca buruk yang berpanjangan, 'Jaminan Hari Hujan' Genting SkyWorlds akan diaktifkan. Lawatan balik PERCUMA pada tarikh terpilih dalam tempoh 12 bulan dari lawatan asal anda akan ditawar. Muat turun aplikasi mudah alih Genting SkyWorlds untuk mendapatkan butiran lanjut.
  • Nasihat kerajaan terbaharu menghendaki tetamu memakai pelitup muka semasa berada di dalam bangunan, ini termasuk permainan dan tarikan dalam kawasan beratur dan memuatkan.

Langkah-langkah kesihatan dan keselamatan terus berkembang dan tertakluk kepada perubahan tanpa notis. Kami berterima kasih atas pemahaman dan kesabaran anda.

Perancangan Penutupan Permainan & Tarikan


Berikut adalah senarai permainan dan tarikan Genting SkyWorlds yang dijadualkan ditutup sementara untuk penyelenggaraan.

Ketahui Lanjut